Lilian Beauty & Care

This phantom sticky

DermaSUPP voedingssupplementen

content image

Ons lichaam vraagt simpelweg om een gezonde basis. Goede voeding is hierbij onontbeerlijk. De hedendaagse voeding blijkt in de praktijk vaak onvoldoende toerijkend.

Hier kunnen DERMASUPP nutriceuticals (voedingssupplementen) u ondersteuning bieden. Op een eenvoudige manier helpen zij u en dus ook uw huidconditie om in balans te blijven. In veel gevallen zijn uw huidproblemen het gevolg van slechte of ontoereikende voedingsstoffen. Tekorten aan vitamines en mineralen moeten worden aangevuld.

DERMASUPP voedingssupplementen is een zuivere productenlijn van een zeer hoge kwaliteit. Zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of andere overbodige vulstoffen. De producten geven ondersteuning waar nodig en vullen de ontbrekende  en noodzakelijke voedingsstoffen aan.

content image

Voedingssupplementen zijn in feite tabletten of capsules die een hoog gehalte bevatten van stoffen die in geringere hoeveelheid ook in de voeding voorkomen. Dit kunnen zijn: vitamines, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren of enzymen……

Voedingssupplementen optimaliseren uw gezondheid en helpen om zo vitaal mogelijk te zijn. Door van binnen gezond te zijn, bent u actief bezig ook uw huid zo goed mogelijk te beschermen, ondersteunen en te verbeteren.

DermaSUPP producten bieden een effectieve en goede ondersteuning voor specifieke huidproblemen.

Van binnen gezond, van buiten stralen!

Website

Wij verkopen deze merken ook via onze webwinkel. Deze producten worden rechtstreeks bij u thuis bezorgd. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van een snelle levering en het juiste persoonlijke advies.

Klik op onderstaande link:

http://lilianbeautyandcare.salonwebwinkel.nl/

 

Bioresonantie

content image

Bioresonantie in het kort.

Het woord "bio" betekent "leven" en verwijst naar levende systemen zoals mensen, dieren, planten en micro-organismen. Resonantie is afkomstig van het Latijnse woord "resonare", wat meetrillen betekent. Bioresonantie heeft dus te maken met levende systemen die in een bepaalde frequentie meetrillen. Om iets mee te laten trillen (resoneren), moet de trillingsfrequentie van de zender overeenstemmen met die van de ontvanger.

Bioresonantie therapie is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn. Volgens de beoefenaars van bioresonantie kan deze verstoring met bioresonantie-apparaten worden vastgesteld.

content image

De verschillende bioresonantie-apparatuur werkt doorgaans met elektroden die de patiënt vasthoudt of die op specifieke punten op het lichaam worden gezet. Soms wordt de huidweerstand gemeten, soms trillingen.

Deze bio resonantie meter doet alleen een meting. Dus geeft geen behandeling of oplossing. De uitslag van de meting wordt visueel en cijfermatig gepresenteerd. Zo wordt duidelijk weergegeven wat de waardes zijn van onder andere vitamines, mineralen en collageen.

Ook is het mogelijk meerdere metingen van 1 persoon te doen om uiteindelijk een inzicht te krijgen in de ontwikkeling van het lichaam.

 

content image