UNIEKE NAJAARSACTIE!!!

GEEFT JE HUID EEN SUPERBOOST.....

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK! 

0161-433727 of mail naar info@lilianbeautyandcare.nl

Zomertips voor de huid

De zon laat zich geregeld zien , de zomer staat voor de deur. Het seizoen om je van je beste kant te laten zien!! Jij bent misschien al klaar voor deze zomerperiode, maar is jouw huid dat ook?

Hier een aantal tips:

  • Smeer altijd een zonnebrandcrème, ook bij bewolkte dagen. 80% van de UV-straling komt door de wolken heen. Smeer regelmatig. 1x insmeren is niet genoeg. Blijf herhalen!!!!
  • Gebruik voor je gezicht minimaal factor 30 of 50 in het begin.
  • Spray geen parfum in je hals. Dit kan onder invloed van UV-straling donkere plekken veroorzaken.
  • Dit kan allergische reacties veroorzaken, zoals roodheid, vlekjes, puistjes. Spray bij voorkeur op kleding of op plekjes waar geen zonnestraling kan komen.
  • vermijd zoveel mogelijk de heetste uren van de dag.(tussen 12.00uur en 15.00uur). Kis dan voor de schaduw en  bedek je hoofd (en haren) bijvoorbeeld meteen hoed of petje en daag een zonnebril.
  • Drink voldoende water!!! In  de zomer is het extra belangrijk om je huid te hydrateren. Zowel van binnen als van buiten. Drink minimaal 1 ½ liter tot 2 liter water.
  • Scrub je huid regelmatig. Je dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor is er een betere opname van je producten, je huid gaat meer stralen en ziet er beter en frisser uit. Ook wordt je huid gladder en krijgt hierdoor een mooiere egale bruine teint.
  • Vergeet je lippen niet. De huid van je lippen is erg kwetsbaar. Gebruik een lipbalsem met minimaal beschermfactor 15!
  • Al smeer je je nog zo goed in, je kunt altijd verbranden. Het is belangrijk je huid te kalmeren en te koelen. Gebruik een goede aftersun of een verkoelende gel. Bij voorkeur op basis van Aloë-Vera .

NIEUW NIEUW NIEUW......

152 EGF YOUTH CREAM....Intensieve huidverzorging voor een super optimale regeneratie van de huid.. vertaagt het verouderingsproces, zorgt voor langdurige hydratatie en geeft een jeugdige gloed aan de huid.

Perfect voor een huidboost!!!

 

151 EGF YOUTH EYE ELIXER....vermindert donkere kringen en wallen onder de ogen. geeft langdurige hydratatie. Werkt regenererend.

Perfect voor vermoeide huid rondom de ogen!!!